Rabobank sponsor Vanslag

We zijn er trots op dat Rabobank cultuur een warm hart toedraagt en daarom heeft besloten Cultuurpodium Vanslag in elk geval de komende 3 jaar te ondersteunen om haar culturele doelstellingen te realiseren door o.a. (jong) talent extra de ruimte te geven.
VanSlag zal daarom in alle uitingen meenemen dat de Rabobank sponsor is.
De voordelen voor de leden van de Rabo zijn groot:
Leden van de Rabobank ontvangen €5,- korting op een toegangskaart;
De Rabo versterkt haar leden een unieke kortingscode voor het kopen van tickets rechtstreeks via Vanslag.
Met de sponsoring is het voor leden van de Rabobank aantrekkelijk tegen lage kosten kennis te maken met het rijke culturele aanbod van Vanslag.
rabologogroot

Hoe het werkt?
Leden van Rabobank Borger-Westerbork-Klenckeland krijgen 5 euro korting op een kaartje. U maakt in dit geval de ticketprijs minus 5 euro per ticket over naar NL46RABO0171944046, en u geeft daarbij de kortingscode RaboBWK1719 aan bij de reservering. Dit geldt alleen voor de leden van de Rabobank en moeten dus ook met de raborekening worden betaald.

Je kunt geen reacties achterlaten