VANSLAG huren?

VANSLAG huren? Dat kan! Met een prachtig uiterlijk en een heel eigen karakter behoort cultuurpodium VANSLAG tot één van de mooiste stukjes Drenthe. Als je een originele en indrukwekkende locatie zoekt voor een huwelijksvoltrekking (met of zonder bruiloft), seminar-conferentie, bedrijfsbijeenkomst, personeelsfeest, besloten voorstelling, rouwdienst, oefenruimte of borrel, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

VANSLAG is gemakkelijk te transformeren voor allerlei doeleinden waardoor het vele mogelijkheden biedt. De locatie is af te huren voor besloten of openbare evenementen. Wij staan voor flexibiliteit, hanteren aantrekkelijke, op maat gemaakte prijzen en denken graag met u mee

Feest, borrel, receptie of culturele activiteit
VANSLAG heeft een podium, een DJ Booth en beschikt over moderne en kwalitatieve faciliteiten op het gebied van licht en geluid. Technische specificaties en afmetingen zijn te vinden op onze website. Je kunt zelf je feest organiseren met een band en/of DJ en eigen decoratie. Of wij verzorgen het complete feest voor je inclusief band(s) en/of DJ, VJ, decoratie en catering! Naast consumpties kunnen wij ook hapjes en catering verzorgen, van eenvoudig tot super-de-luxe. Van rock&roll tot klassiek en van vintage tot chique, alles is mogelijk!

Conferentie, presentatie, workshop of vergadering
Afhankelijk van je wensen richten wij de locatie in voor grote (maximaal 200 personen) of kleinere groepen. Wij hebben de beschikking over een beamer en scherm, (draadloze) microfoon en een flip-over. In VANSLAG kun je overal gebruik maken van onze WiFi. Naast koffie, thee en andere warme dranken verzorgen wij ook lunch en/of diner, van eenvoudig tot super-de-luxe. Ook gezellig naborrelen met een lekker hapje behoort tot de mogelijkheden.

CD Presentatie, optreden, concert
VANSLAG heeft een podium, een DJ Booth en beschikt over moderne en kwalitatieve faciliteiten op het gebied van licht en geluid. Technische specificaties en afmetingen zijn te vinden op onze website. Je kunt een eigen optreden organiseren met een band en/of DJ, of met gebruik van het Freytag orgel. Vanslag kost voor een middag of avond 300 euro excl de kosten voor een geluidstechnicus en/of lichttechnicus

VANSLAG huren voor conferentie, workshop enz.kost 395 euro (excl. BTW) per dagdeel. Een volledige dag (drie dagdelen) kost 995 euro (excl. BTW). Prijs is inclusief gebruik van beamer en scherm.

Bruiloft, huwelijksvoltrekking  en trouwerij
Een bijzonder moment zoals een huwelijk vraagt om een bijzondere locatie. Wij bieden de mogelijkheid om in onze voormalige kerk uw jawoord te geven. Binnen de gemeente Borger-Odoorn is VANSLAG een officiële trouwlocatie. Een ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt het huwelijk. U kunt geheel in eigen stijl uw lunch, receptie, diner en huwelijksfeest organiseren. Met onze partners in gastvrijheid zijn wij in staat om uw mooiste dag waar te maken.

Steeds vaker wordt Vanslag gebruikt als locatie voor een rouwdienst, we richten de zaal waar mogelijk conform de wensen van de nabestaanden in, passend voor de gelegenheid.

VANSLAG huren voor een huwelijksvoltrekking, rouwdienst enz kost  maandag tot en met woensdag 645 euro, donderdag en vrijdag 695 euro en zaterdag/zondag 795 euro, dit is voor max 1,5 uur.(rouwdienst max 3,5 uur indien gebruik wordt gemaakt van door ons gefaciliteerde nazit)

 

Inbegrepen in de prijs

De boven vermelde prijzen zijn voor de huur van de zaal van 1,5 uur en zijn inclusief:

– het gebruik van de tuin en het terras voor het feliciteren en het maken van foto’s;

– het aanbrengen van een bloemdecoratie in de trouwzaal;

– het uitleggen van een rode loper;

– het gebruik van de geluidsinstallatie (excl geluidstechnicus);

– het gebruik van het beamer voor een foto of voor een andere afbeelding. (excl technicus voor gecompliceerde presentaties)

Niet inbegrepen in de prijs

De leges, die de gemeente in rekening brengt, zijn niet opgenomen in de genoemde prijzen.

Verlenging

Wil je langer dan 1,5 uur gebruik maken van de locatie, dan kan je de huur met een uur of meer verlengen. De kosten daarvan bedragen € 150,– per uur. De langere tijd kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld het in ontvangst nemen van felicitaties; om het glas te heffen; de bruidstaart aan te snijden; of om een complete receptie te houden. Als het een door ons gefaciliteerde receptie betreft betaalt u natuurlijk geen extra tijd.

Catering

Catering door ons is op basis van offerte.

Er is in overleg evt. de mogelijkheid de catering (eten) door een ander professioneel cateringbedrijf te laten verzorgen. In dat geval wordt  € 375,– in rekening gebracht voor het gebruik van de keuken.

Annulering

Ingeval van annulering hanteren wij de volgende regeling:

– Bij annulering tussen 6 en 2 maanden van tevoren:                     25 % van de huurprijs

– Bij annulering tussen 2 maanden en 1 maand van tevoren:        50 % van de huurprijs

– Bij annulering binnen 1 maand van tevoren:                                   100 % van de huurprijs

Prijs is inclusief gebruik geluidsinstallatie, eventueel beamer,
evt. bloemen op nacalculatie afh. van de wensen.

Lokerse-Lindeloo (1 van 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanslag rekent meestal geen huur ingeval van bruiloft, aangeklede receptie, feest, vanaf 30 personen, daar beneden kan een deel huur berekend worden afhankelijk van het pakket dat u neemt.

Vul hieronder uw wensen in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!